Servei de Borsa de Treball i intermediació laboral
Comparteix
Imprimir

Servei de borsa de treball 

Les empreses que necessiteu personal podeu tramitar una oferta de feina amb la Borsa de Treball. Només heu d’omplir aquest formulari de sol·licitud i us farem arribar els currículums de les persones que més s’ajustin al perfil requerit.

Les ofertes de feina es publiquen aquí

El Servei de Borsa de Treball és gratuït per a les empreses sòcies de la Cecot.

Si en voleu més informació, escriviu-nos a serveisrh@cecot.org

Fes créixer el teu equip de professionals, fes créixer la teva empresa

El món laboral canvia constantment. Cada dia que passa requereix de noves habilitats, metodologies de treball i nous reptes professionals en el lloc de treball.
A Cecot comptem amb un nou servei 100% subvencionat per afrontar amb èxit aquestes transformacions. Un pla de carrera personalitzat per a cadascuna de les persones treballadores del teu equip que els permetrà respondre a les necessitats de l'empresa i els farà progressar professionalment.

Entra i t'ho expliquem!

Servei de Recol·locació de Personal (empreses)

En les empreses de més de 50 persones treballadores la presentació d’un expedient de regulació d’ocupació (ERO) comporta l’obligació de contractar un pla de recol·locació per a aquelles persones incloses a l’ERO. A la Cecot us oferim aquest Servei elaborant projectes a mida, que poden incloure orientació professional, formació, intermediació laboral, autoocupació i reemprenedoria.

Al mateix temps, des de la Cecot també oferim la possibilitat d’un Servei de Recol·locació Individual.

 Si voleu més informació del Servei, escriviu-nos a personaitreball@cecot.org

Servei d’Assessorament en Responsabilitat Social

Orientació a l'hora de desenvolupar cultures corporatives basades en els valors i en el benefici econòmic, així com també assessorament en l'àmbit de la llengua catalana. Plans d’igualtat, plans de conciliació, bones pràctiques i altres mesures entorn la responsabilitat social.

 Si voleu més informació del Servei, escriviu-nos a responsabilitatsocial@cecot.org

Comparteix