Coneix-nos
Comparteix
Imprimir

Som un dels centres de formació més importants de Catalunya, i de referència a la província de Barcelona. Som centre col·laborador del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya,de l’INEM i de la Fundació Tripartita para la Formación en el Empleo, i alhora, mantenim acords educatius amb universitats i consultores de gran prestigi en el sector públic i privat.
Som centre col·laborador del Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya amb número de cens 0049 per impartir formació per a l’ocupació, i entitat organitzadora de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo per a la gestió del crèdit de bonificació de les empreses.
Impartim i gestionem plans de formació de caràcter intersectorial i sectorial, per donar resposta a les necessitats formatives del prop de 40 sectors d’activitat, dissenyant i desenvolupant una oferta formativa coherent i pionera en relació a les demandes i necessitats del mercat laboral actual. Un dels nostres trets diferencials és la utilització d’una metodologia activa i participativa (learn by doing) que facilita la transferència de coneixements al lloc de treball i facilita l’adquisició dels  coneixements.

Som un equip multidisciplinar amb una àmplia experiència professional i compromesos amb la formació com a mitjà per al desenvolupament empresarial i el creixement professional. L’equip el formem pedagogs, psicòlegs, psicopedagogs i tècnics altament qualificats. A més comptem amb l’equip docent, integrat per persones que combinen la seva àmplia experiència professional amb una formació específica en el camp de la didàctica, a les quals se’ls hi exigeix com a mínim una experiència de dos anys.

A Cecot Formació estem homologats per impartir les següents especialitats: 
 

- PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS (01-06-2001 - GENERALITAT CATALUNYA)

- GASOS FLUORATS(27-10-2011 - DIRECCIÓ GENERAL D’ENERGIA, MINES I SEGURETAT INDUSTRIAL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA)

- FORMACIO DE CONDUCTORS DE TRANSPORT PER CARRETERA, FORMACIO CONTINUA I QUALIFICACIÓ INICIAL (CAP) (20-02-2012 - DEPARTAMENT DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA)

- FORMACIO DE PERSONAL DE SEGURETAT PRIVADA (05-02-2012 - INSTITUT DE SEGURETAT PUBLICA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA)

- FORMACIO DE PERSONAL DEL CONTROL D’ACCES (07-07-2010 - DIRECCIÓ GENERAL DEL JOC I D’ESPECTACLES DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA)

- FORMACIO DE CONTINGUTS ESPECIFICS  EN MATÈRIA DE PRL DEL SECTOR METALL  (05-2018 - FUNDACIÓN DEL METAL PARA LA FORMACIÓN, CUALIFICACIÓN I EL EMPLEO)

CENTRE COL.LABORADOR ACTIC (acreditació de competències en Tècnologies de la Informació i la Comunicació), amb número d’inscripció 0376 (10-2013 – Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya).

CENTRE AUTORITZAT PEL DEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA I ALIMENTACIÓ DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA per impartir formació en matèria de manipulació i aplicació de productes fitosanitaris.

Comparteix