Acreditacions
Comparteix
Imprimir

CENTRE COL·LABORADOR DEL SERVEI D'OCUPACIÓ DE CATALUNYA AMB NÚMERO DE CENS 0049
2004 - ENTITAT ORGANITZADORA DE LA FUNDACIÓN ESTATAL PARA LA FORMACIÓN EN EL EMPLEO PER A LA GESTIÓ DEL CRÈDIT DE BONIFICACIÓ DE LES EMPRESES.
2018 - CENTRE ACREDITAT I HOMOLOGAT PER IMPARTIR CONTINGUTS ESPECÍFICS EN MATÈRIA DE PRL ( FUNDACIÓN DEL METAL PARA LA FORMACIÓN, CUALIFICACIÓN Y EL EMPLEO)
2015 - CENTRE AUTORITZAT PEL DEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA I ALIMENTACIÓ, PER IMPARTIR FORMACIÓ EN MATÈRIA DE MANIPULACIÓ I APLICACIÓ DE PRODUCTES FITOSANITARIS DE NIVELL QUALIFICAT.
2013 - CENTRE COL·LABORADOR ACTIC (ACREDITACIÓ DE COMPETÈNCIES DE TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ I LA COMUNICACIÓ), AMB NÚMERO D'INSCRIPCIÓ 0376 (DIRECCIÓ GENERAL DE TELECOMUNICACIONS I SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA).
2012 - CENTRE DE FORMACIÓ DE PERSONAL DE SEGURETAT PRIVADA (INSTITUT DE SEGURETAT PÚBLICA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA)
2012 - CENTRE DE FORMACIÓ DE CONDUCTORS DE TRANSPORT PER A CARRETERA, FORMACIÓ CONTINUA I QUALIFICACIÓ INICIAL ( CAP ). (DEPARTAMENT DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA)
2011 - CENTRE OFICIAL DE FORMACIÓ EN GASOS FLUORATS(DIRECCIÓ GENERAL D'ENERGIA, MINES I SEGURETAT INDUSTRIAL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA)
2010 - CENTRE DE FORMACIO DE PERSONAL DE CONTROL D'ACCÈS (DIRECCIÓ GENERAL DEL JOC I D'ESPECTACLES DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA)
2022 - PUNT D'INFORMACIÓ I ORIENTACIÓ PROGRAMA ACREDITA'T (AGÈNCIA PÚBLICA DE FORMACIÓ I QUALIFICACIÓ PROFESSIONALS DE CATALUNYA)
2001 - PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS (GENERALITAT DE CATALUNYA)

Comparteix