Fes créixer el teu equip de professionals, fes créixer la teva empresa
Comparteix
Imprimir

Fes créixer el teu equip de professionals, fes créixer la teva empresa.

El món laboral canvia constantment. Cada dia que passa requereix de noves habilitats, metodologies de treball i nous reptes professionals en el lloc de treball.
A Cecot comptem amb un nou servei 100% subvencionat per afrontar amb èxit aquestes transformacions. Un pla de carrera personalitzat per a cadascuna de les persones treballadores del teu equip que els permetrà respondre a les necessitats de l'empresa i els farà progressar professionalment.

Què aconseguiràs?

Fidelitzar el talent.
Maximitzar el potencial del teu equip.
Millorar l''employer branding".
Demostrar compromís.

Què t'oferim?

Informació sobre acreditació de competències dels vostres treballadors i treballadores.
Analitzar bretxes competencials.
Detecció de possibles plans de desenvolupament personalitzat.
Proposta d’actuació per a la millora de les seves habilitats a la feina.
Estudi del perfil professional de la plantilla en relació amb els objectius de l’empresa.
Proposta per a la promoció professional dels treballadors.

Què has de fer per participar d'aquest servei?

Omple el formulari per poder posar-nos en contacte.

I establirem un objectiu per a la teva empresa, elaborant un pla d'acció conjunt, adaptat a les característiques del teu equip.

Omple el FORMULARI i comencem!

Projecta't, programa d'orientació professional pel manteniment i millora de l'adequació al mercat de treball i als diferents sectors productius. 
"Projecte subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya"

Orientació Professional per a persones treballadores La complexitat i permeabilitat del mercat de treball, en constant canvi i transformació, suposen un gran repte per les empreses del nostre país. Perquè una empresa sigui competitiva és essencial fomentar una cultura d'innovació i de millora continua. Un dels factors clau és la retenció del talent i la qualificació i requalificació de les persones treballadores, així com l'acreditació de competències. Una persona conscient de les seves competències i amb motivació per millorar professionalment impactarà de manera positiva en els resultats empresarials.
El programa PROJECTA'T neix de la convicció que l'orientació per a persones treballadores en actiu avui en dia és una peça clau no només a la seva trajectòria professional, donats els canvis constants del mercat treball, sinó que esdevé un servei essencial des del punt de vista social, econòmic i empresarial.
Les actuacions orientadores tenen com a objectiu el coneixement de les pròpies capacitats, interessos i perfil ocupacional, per tal de construir itineraris consensuats i personalitzats que portin a la millora i el reconeixement competencial, bé a través de la formació o de l'acreditació de competències adquirides per l'experiència professional, al manteniment de l'ocupació, a l'emprenedoria o a la recerca de feina, en funció del perfil de la persona usuària i dels seus interessos professionals. Les persones treballadores han de poder adaptar-se a les possibles transformacions de les seves ocupacions i han de poder donar resposta al qual demana el seu sector professional per poder continuar aportant valor a l'empresa on desenvolupen la seva activitat. Aquest fet implica prendre consciència de la necessitat de conèixer què és el que demanda el mercat, el territori d'influència, el sector professional, l'empresa o la mateixa posició laboral i poder, així, adquirir noves competències per adaptar-se a les transformacions de la seva posició laboral (normatives, digitals, tecnològiques....) i millorar o canviar professionalment.
Així, la presa de consciència és la base del nostre model d'orientació professional, ja que oferim atenció personalitzada, acompanyament, motivació i suport als usuaris (de qualsevol edat, perfil o trajectòria professional), segons les característiques i necessitats personals i la situació del mercat laboral. Aquest programa s'adreça a totes les persones treballadores que el seu centre de treball estigui a Catalunya. 

Comparteix

 

Youssef Aarabi - Participant del programa d'orientació Projecta't
"Gracias a las sesiones de orientación de la Cecot he sabido lo convalidado en mi solicitud de acreditación de competencias y me han derivado a otras formaciones para poder finalizar un certificado de profesionalidad que tenia incompleto"