La Cecot, a la jornada d’orientació professional de la Fundació Bertelsmann
Comparteix
Imprimir

Ahir es va desenvolupar una trobada entre professionals de l’orientació en el marc del projecte Xcelence-Escoles, impulsat per la Fundació Empieza por Educar i la Fundació Bertelsmann i que busca la millora de l’orientació professional dels estudiants.

Aquest curs, són deu els centres de la ciutat de Terrassa que hi participen, en una iniciativa que vol connectar formació i empresa d’una manera més directa. És per això que diversos orientadors d’aquests deu centres es van reunir amb experts de l’àmbit del món empresarial per conèixer de primera mà les necessitats professionals de l’àmbit econòmic.

Pere Ejarque, Responsable d'intermediació laboral i RSC de la Cecot, i Núria Aurell, de l’empresa AGATEX i vicepresidenta del Gremi Tèxtil de Terrassa hi van participar, així com també Teresa Ciurana, Regidora d'Educació, Solidaritat i Cooperació, Normalització lingüística de l’Ajuntament de Terrassa, Sònia Pardines, de la Cambra de Comerç de la ciutat, Carlos Pereira, de Foment de Terrassa, i Roser Balaguer, de l’empresa ESTAMP.

Comparteix