Oxford Test of English
Comparteix
Imprimir

Vols acreditar oficialment el teu nivell d'anglès segons el MECRL?

Cecot Formació ha estat acreditada per la Universitat d’Oxford Press com a centre examinador oficial de l’examen d’anglès Oxford Test of English.

Donem l’oportunitat a les nostres empreses associades i als seus treballadors i treballadores a poder tancar el projecte de formació d’anglès amb un títol de reconeixement oficial segons els MCER”.

L’Oxford Test of English (OTE) que ha estat desenvolupat i validat per l’Oxford University Press amb el prestigi de ser un certificat concedit per la Universitat d’Oxford, permet aconseguir una acreditació oficial de competència comunicativa en llengua anglesa dels nivells B2, B1 i A2 d’una manera més flexible i ràpida que amb les proves de competències tradicionals.

A efectes pràctics, la prova, que té una durada de dues hores i es realitza totalment online, avalua la capacitat de cada persona per desenvolupar-se en diversos àmbits, com el professional, l’acadèmic i/o el social. Consta de quatre parts, una per a cada competència o habilitat lingüística: speaking (expressió oral), listening (comprensió auditiva), writing (expressió escrita) i reading (comprensió escrita). Els participants disposen d’un temps limitat per a completar cadascuna d’aquestes quatre competències.

Els continguts de les competències que s’avaluen s’adapten totalment a les respostes de cada  participant, això fa que la prova sigui una experiència única i motivadora i amb un resultat més precís.

Cada participant disposa dels resultats de la prova en un termini de 14 dies, en un format clar en el que queda totalment explícit el nivell de la persona examinada en cadascuna de les quatre competències per separat, i en general, d’acord amb els nivells del Marc Comú Europeu de Referència (MCER). A més, sinó s’aconsegueix la puntuació necessària, es pot repetir cadascun dels mòduls de manera independent i a fi efecte de millorar la nota global, ja que la nota més alta obtinguda per a cada competència serà que s’utilitzarà per la nota global.

Condició per poder poder realitzar l'exàmen: ser major de 16 anys.

Pots consultar la data de les properes convocatòries aquí 

 

Comparteix