Postgrau

POSTGRAU DE TRANSFORMACIÓ DIGITAL PER A PIMES

Inici
30
Maig
Final
30
Gener
Tipus Postgrau Adreçat a Tothom
Modalitat Mixta (Online) Sector TOTS
Durada 150 hores Dies DJ
Pagament Horari laboral De 09:00 a 20:00
Adreça CECOT
CARRER SANT PAU, 6
08221 - Terrassa

Equip docent

Equip docent d'EADA Business School

Objectius

-Dissenyar el Pla de Transformació Digital per a la teva empresa de manera tutelada i amb un pla dacció per implementar-lo.
-Obtenir els coneixements i les habilitats imprescindibles per impulsar definitivament la transformació digital de la teva empresa.
-Millorar la productivitat i oportunitats de creixement i internacionalització gràcies a la digitalització a la teva empresa.
-Conéixer quines oportunitats de negoci t'ofereix la digitalització.
-Realitzar networking amb altres persones directives.
-Conéixer casos de transformació digital de diferents sectors.
-Millorar l'eficiència a la teva empresa mitjançant la digitalització i automatització digital.

Informació destacada

El Programa Generació Digital Pimes és un Postgrau gratuït de formació i mentorització en transformació digital per a equips directius i responsables d'àrea de pimes per adquirir els coneixements i habilitats per impulsar la transformació digital de la vostra empresa.

Aquest programa és impartit per EADA Business School, coordinat per l'Escola d'Organització Industrial (EOI), i que forma part de la iniciativa Programes "Generació D" d'impuls a la transformació digital per a les petites i mitjanes empreses, del Ministeri d'Afers Econòmics i Transformació Digital (finançat per la UE, NextGenerationEU).

Metodologia

La finalitat del programa és preparar cada participant per elaborar i posar en marxa el Pla de Transformació Digital de la seva empresa. Per tant, la metodologia d'impartició del programa ha de contemplar diversos aspectes:
Sessions de formació, treball del participant fora de l'aula (individual o juntament amb el seu equip) i tutories/mentories s'han de desenvolupar en paral·lel al llarg del període formatiu.
Tot el professorat ha de conèixer l'enfocament i la metodologia establerts per a l'elaboració del Pla de Transformació Digital d'una PIME. Així, encara que aquest es treballarà de manera específica a les tutories de projecte, durant la impartició dels diferents mòduls formatius els professors aportaran informació sobre aquesta metodologia, continguts, eines, etc. que apliquin en cada cas en funció de la matèria de què són responsables i de la seva correspondència amb la fase de desenvolupament del Pla.
Tot i que s'han plantejat unes sessions específiques al programa per a l'exposició de casos d'èxit de processos de transformació digital en PIMES de diversos sectors (agroalimentari, industrial, TIC, sector serveis i consum), durant el programa els professors presentaran exemples i referències de com apliquen els continguts que imparteixen als diferents sectors productius.
L'aprofitament ple del programa no precisa necessàriament del treball personal de l'alumnat fora de l'aula per al desenvolupament del projecte i la lectura i visionat de materials complementaris als exposats a les sessions lectives.

Destinataris/àries

Persones directives o responsables d'àrea de pimes catalanes (màxim 2 persones per empresa).

Informació acadèmica

-Test MOOC: 4 hores
-Tutories: 10 hores
-Classes Online: 84 hores
-Classes Presencials: 52 hores
(dies 30/05/2024, 27/06/2024, 05/09/2024, 10/10/2024, 07/11/2024, 12/12/2024 i 30/01/2025)

Certificació

Titulació de Postgrau en Transformació Digital per a Directius de Pimes, atorgat per EADA Business School

Preu

100% subvencionat
Empreses de 10 a 249 persones treballadores.
(Ubicades a Catalunya).