Les millors organitzacions sempre aposten per la formació
Comparteix
Imprimir

Les millors organitzacions sempre aposten per la formació
Bernat Carles Consultor de formació 

Els Reis Mags, per molt mags que siguin, no deixen de ser una organització i com qualsevol organització tots sabem que amb la màgia no n'hi ha prou. Tots tenim clar que sense una bona coordinació i gestió de tot l'operatiu, és difícil tenir èxit en la seva missió. 
 
Com totes les organitzacions que volen assolir els seus objectius, els Reis d'Orient saben que necessiten una bona estratègia i com qualsevol estratègia la formació n'és un pilar important, si no tenim la gent ben formada difícilment les estratègies obtindran els resultats esperats. 
 
Durant l'any s'han de treballar competències com ara el lideratge, el treball en equip i la comunicació: són molts els equips de patges que han de treballar coordinats, amb un propòsit comú, i amb un alt nivell de motivació. 
 
Els Reis també inverteixen a formar a tots els seus equips de patges en habilitats com ara l'escolta activa, l'empatia o l'orientació al client: és bàsic preguntar, conèixer i entendre bé les demandes de tots els infants i famílies per a poder donar resposta a cada necessitat. 
 
Un altre apartat clau és la formació en innovació i noves metodologies de treball, per això, aquest any els departaments de qualitat i logística han incorporat metodologies Agile, com Scrum o Kanban i Design Thinking, en el desenvolupament dels seus projectes. 
 
En un any ple d'incerteses i amb la presa de decisions ràpides com les que hem estat vivint, els Reis d'Orient s'han recolzat en les eines de Microsoft 365, en especial, els quadres de comandament en Power BI, això els ha permès obtenir, en tot moment, la informació indispensable d'una manera gràfica, fàcil i ràpida. Per a les comunicacions entre departaments les eines col·laboratives del Teams han estat claus. 
 
Com que l'any passat hi va haver algunes incidències prou importants i que són freqüents, han decidit fer sessions de Lego Serious Play per tal de poder donar solucions i el resultant ha estat millor de l'esperat. 
 
Finalment, s'han format els equips en recursos de Mindfulness per a poder gestionar tot l'estrès i la pressió que implica arribar a totes les llars en una sola nit, i, sense deixar-se ningú! 
 
Tot i ser una nit màgica, la preparació i la formació són claus per a l'èxit, igual que ho són per a la resta d'organitzacions, i per això segueixo animant als Reis Mags a apostar per la formació i estaré encantat de poder-los ajudar si ho desitgen i també continuar acompanyant persones i empreses en l'assoliment dels seus objectius. 

Per a qualsevol dubte, ampliar informació o bé començar a planificar la formació podeu contactar amb InCompany@cecot.org o al 937361110

Comparteix