Projecte Jove no t'aturis! - Joves solidàris per Ucraïna
Comparteix
Imprimir

Els/les nois/es del projecte Singulars de Garantia Juvenil del Certificat de Professionalitat d’Activitats Auxiliars de Comerç, a banda de la formació, fan accions d’enfortiment i col·laboració amb diverses entitats de la cuitat.

El dijous 7 d’abril, l’entitat Càritas Diocesana de Terrassa que és l’organisme oficial de l’església per promoure accions solidàries i caritatives, va dur a terme una activitat de Zumba solidari per ajudar a Ucraïna a la Plaça Vella del centre de Terrassa.

Els/les nostres alumnes el dia abans, van contribuir amb l’activitat ajudant a difondre informació sobre l’acte i penjant cartells als diferents carrers del centre de la cuitat.

La seva tasca va ser de gran ajuda per l’esdeveniment i va ser tot un èxit!!!

El programa “Jove, no t'aturis!” contempla una doble vesant. Per una banda, millorar l’ocupabilitat dels joves en situació d’atur construint amb cadascun d’ells un full de ruta personalitzat i dotant-los d’una formació professionalitzadora a mida i lligada al lloc de treball, i d’aquesta manera poden completar el seu projecte professional, i per una altra banda, cobrir la necessitat de professionals que poden tenir les empreses del sector de l’electricitat, la logística i el comerç.

L’objectiu dels projectes singulars és reforçar les competències professionals de les persones joves desocupades i no integrades en el sistema d’educació o formació, mitjançant: mesures de suport a l’activació; mesures de millora de l’ocupabilitat; mesures de foment de l’emprenedoria; mesures de suport a la contractació.

Comparteix