Enfocats cap al 2022
Comparteix
Imprimir

Focus a la formació del 2022

Tot i que encara falten per a alguns, els mesos més interessants i motivadors de l'any, és bo començar a pensar en el 2022, sobretot pel que fa a la formació, ja que ara és el moment de preguntar a l'empresa quina formació es necessitarà pel 2022.

Aquesta pregunta que sembla senzilla i ràpida de contestar, tot i que no és complicada, sí que és molt estratègica, ja que aquí hem de decidir quines seran les competències que s'han de millorar cara el 2022 i aquestes s'han d'alinear amb els objectius de la companyia. Per aquest motiu ara és un bon moment per fer-se la pregunta i que els professionals hi dediquin un temps a reflexionar en quins punts es pot millorar.

També és un bon moment per buscar aquell partner de confiança que davant de qualsevol situació t'ajudarà a buscar la millor solució.

A Cecot tenim clar que cada empresa té una solució única i intransferible i per això ens agrada molt escoltar a l'empresa, entendre-la i conèixer-la a fons i amb el treball de cada dia poder ser el referent en matèria de formació.

Animem a totes les empreses tant grans com petites a dedicar una estona a pensar en aquelles línies que aniria bé millorar o reforçar i nosaltres us podem ajudar amb el projecte

Per a qualsevol dubte, ampliar informació o bé començar a planificar la formació podeu contactar amb merce.vila@cecot.orgbernat.carles@cecot.org o al 937361110

Comparteix