Cecot impulsa la 5a edició del programa 30Plus
Comparteix
Imprimir

  • El 30 Plus és un programa que està destinat a la inserció laboral de persones desocupades de més de 30 anys.
  • En aquesta edició es seleccionaran 16 persones de 30 anys o més, que obtindran un contracte laboral d´entre 6 i 9 mesos.
  • Les empreses contractants rebran una subvenció econòmica equivalent al Salari Mínim Interprofessional (SMI) de 1.108,33€/mes per a 40 hores setmanals.
  • En aquesta edició es prioritza la inserció d´aquells col·lectius amb dificultats d´inserció laboral.

Aquest mes d´octubre, Cecot impulsa la cinquena edició del Programa 30 Plus, un programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal- Ministerio de Trabajo y Economia Social- destinat a la inserció laboral de persones desocupades de 30 anys i més, oferint als participants assessorament, orientació i formació específica al lloc de treball a ocupar, que els permetrà obtenir un contracte laboral d´entre 6 a 9 mesos de durada.

Com a especial novetat en aquesta edició, es prioritza la inserció laboral d´aquells col·lectius amb especials dificultats d´inserció laboral com son les persones aturades de llarga durada i les persones treballadores majors de 45 anys i és que si tenim en compte les dades registrades per l’Institut d´Estadística de Catalunya, en aquest setembre de 2021, l´atur registrat a Catalunya de persones més grans de 45 anys es situa en 218.331 que equival a un 57,69%. Cal tenir present, que l’atur de llarga durada conjuntament amb l´edat, son uns dels factors que dificultan més la inserció laboral de les persones que no tenen feina.

En aquesta convocatòria, es seleccionaran 16 persones que rebran les actuacions d’acompanyament, formació i contractació i obtindran com a beneficis l’experiència professional mitjançant un contracte de treball d’un mínim de 6 mesos.

Per a participar en aquest projecte, les persones destinatàries han d’estar inscrites a l’oficina de treball del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a persones demandants d’ocupació no ocupades i hauran de complir els requisits legals per poder formalitzar un contracte de treball.

Respecte a les empreses que contractin a participants del Programa 30 Plus, rebran una subvenció equivalent al Salari Mínim Interprofessional durant els 6/9 mesos de contracte i tindran professionals formats en relació al lloc de treball a cubrir. D´altra banda, Cecot ofereix a les empreses participants ajuda tècnica durant totes les fases del programa: selecció de candidats/es, assessorament per a la gestió i sol.licitud de la subvenció, seguiment de la persona contractada, etc.

Les empreses interessades en contractar a professionals més grans de 30 anys, ja poden assessorar-se i contactar amb nosaltres per tal de subscriure´s al Programa i beneficiar-se de la subvenció econòmica.

Comparteix