Contracta a persones joves formades en oficis (Projecte Jove, no t'aturis! 4a edició)
Comparteix
Imprimir

Contracta a joves formats en oficis

Des de Cecot Formació desenvolupem projectes específics amb perfils professionals molt sòlids i amb alta motivació per treballar. Els perfils que oferim estan formats/formades en les especialitats de Manteniment Industrial, Electricitat i Logística.

Referència 1: Rebràn formació del Certificat de Professionalitat de nivell 1 (COML0110) ACTIVITATS AUXILIARS DE MAGATZEM: 210 hores.

Referència 2:  Rebràn formació del Certificat de Professionalitat de nivell 1 (COMT0211) ACTIVITATS AUXILIARS DE COMERÇ: 270 hores.

Referència 3: Rebràn formació del Certificat de Professionalitat de nivell 1 (ELEQ0111) OPERACIONS AUXILIARS DE MUNTATGE I MANTENIMENT D'EQUIPS ELÈCTRICS I ELECTRÒNICS: 390 hores.

Si esteu interessats en qualsevol d'aquestes referències, o en voleu tenir més informació ens podeu contactar al 937360550 o 696705900 o per mail a garantiajuvenil@cecot.org

“Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil”.

Comparteix