Finalitza el termini de la pròrroga per a la Formació Obligatòria en PRL del sector Metall
Comparteix
Imprimir

La data límit per a formar a tots/es els treballadors/es és l’1/10/2022.

L'1 d’octubre de 2017 va entrar en vigor l'obligatorietat de formar els professionals del sector amb la publicació del II Conveni Col.lectiu Estatal de la Indústria, Tecnologia i Serveis del Sector del Metall (CEM).

Amb la publicació d’aquest conveni s’ha creat un sistema de formació específica i obligatòria en Prevenció de Riscos Laborals, així com un sistema d’acreditació per a tots/es els treballadors/es del sector, la targeta professional del metall. Aquesta acreditació representa un avanç significatiu en les relacions que s’establiran entre les empreses i els seus treballadors/es.

  •  La data límit per a formar a tots/es els treballadors/es és l’1/10/2022.

Cecot és entitat acreditada per impartir els continguts en materia de Prevenció de Riscos Laborals en els cursos específics del sector amb número d’expedient M0305180245.

La formació es podrà realitzar a les instal.lacions de Cecot, o bé adaptada a les necessitats de cada empresa i realitzant-la a mida a les pròpies instal.lacions de l’empresa.

Consulta aquí la relació d'accions formatives:

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres a través del correu merce.vila@cecot.org o truca'ns al telèfon 937361110

Comparteix